2018 évi horgászati díjak, hal árak

A napijegy megvásárlása személyre és nem botra szól!

2018 évre szóló éves horgászjegy
(
Ide kattintva megtalálja az információkat és jelentkezési feltételeket!)

Nappali jegyárak:

Felnőtt:

 

 

- Börzsöny napijegy (a tóból kifogott békés halak visszaengedhetőek illetve a napi áron megvásárolhatóak. A ragadozó halakat minden esetben napi áron meg kell vásárolni. Elvihető: 5 db nemeshal fajtánként 3 db és
10 kg egyéb.)
 

 

1.800.-Ft/fő

- Királyréti Horgászjegy (elvihető 2 db nemeshal,
és 3 kg egyéb hal)

 

3.800.-Ft/fő

 

 

 

Ifjúsági (14-18 év)

 

 

- Börzsöny napijegy (a tóból kifogott békés halak visszaengedhetőek illetve a napi áron megvásárolhatóak. A ragadozó halakat minden esetben napi áron meg kell vásárolni.
Elvihető: 5 db nemeshal fajtánként 3 db és 10 kg egyéb.)

 

1 200.-Ft/fő

 

 

 

Gyermekjegy (14 év alatt)

 

 

- Börzsöny napijegy (a tóból kifogott békés halak visszaengedhetőek illetve a napi áron megvásárolhatóak. A ragadozó halakat minden esetben napi áron meg kell vásárolni.
Elvihető: 1 db nemeshal  és 5 kg egyéb.)
 

 

750.-Ft/fő

Szállóvendégek

 

 

- Szállóvendég INGYENES JEGY
(az ingyenes jegy kiadásának feltétele: - a kifogott halat minden esetben meg kell tartani és napi áron ki kell fizetni. A kifogott halat a tóba visszaengedni NEM lehet. Amennyiben a halat nem kívánja megtartani úgy a "Szállóvendég Börzsöny horgászjegyet" kell megváltani.
Elvihető: 5 db nemeshal fajtánként 3 db és 10 kg egyéb) 
 

 

INGYENES

- Szállóvendég Börzsöny jegy (a tóból kifogott békés halak visszaengedhetőek illetve a napi áron megvásárolhatóak. A ragadozó halakat minden esetben napi áron meg kell vásárolni.
Elvihető: 5 db nemeshal fajtánként 3db és 10 kg egyéb)
 

 

1 000.-Ft/fő

- Szállóvendég HETI Börzsöny jegy (5 napos)(a tóból kifogott békés halak visszaengedhetőek illetve a napi áron megvásárolhatóak. A ragadozó halakat minden esetben napi áron meg kell vásárolni.
Elvihető naponta: 5 db nemeshal fajtánként 3db és 10 kg egyéb) A jegy az első nap nyitásától az 5. nap zárásáig használható fel. A jegy nem átruházható és csak nappali horgászatra érvényes!

 

3 500.-Ft/fő/5nap

Éjszakai jegyárak:

- Királyréti éjszakai horgászjegy (elvihető 2 db nemes és 3 kg egyéb hal)

 

4.300.-Ft/fő

- Királyréti ifjúsági éjszakai horgászjegy (elvihető 1 db nemeshal és 2 kg egyéb)

 

2.900.-Ft/fő

Az éjszakai horgászat csak a meghatározott időpontban lehetséges (lásd: nyitva tartás). 14-18 éves kor között (ifjúsági jegy) csak szülői felügyelettel. 14 év alatti gyermek éjszaka nem horgászhat, még szülői felügyelettel sem.

Halárak

A "BÖRZSÖNY JEGY" váltásakor a kifogott békés hal visszaengedhető illetve megvásárolható. (A kifogott ragadozó halakat minden esetben meg kell vásárolni.) A kifogott halak napi kilogramm árai a horgásztónál lévő árlistán megtekinthetőek, vagy információ kérhető a következő telefonszámokon:

Horgásztó: 06-27-375-167              Információ: 06-30-49-14-123

Tájékoztató jellegű árak forintban:

- ponty
- csuka, süllő
- pisztráng
- apró halak (keszegfélék, ...stb)

   990.- Ft/kg
1 900.- Ft/kg
2 200.- Ft/kg
   690.- Ft/kg

A 5 kiló feletti halat és a compót állomány megőrzés céljából megtartani nem lehet, kifogás után kérnénk azonnal visszaengedni!